Gündoğdu Düriye Duran İlkokulu

Vizyon: Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çevremizde model bir okul olmak.

Misyon: Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. Türk toplum değerlerini ve ahlakını benimseyen insanlar yetiştirmek için varız. Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. Türkiye için en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.

Başarılar: Okulumuz 2013-2014 yıllarını kapsayacak şekilde Comenius projesine dahil olmuştur.

Saatler: Başlama: 8:30 Bitiş: 14:30
Isınma: Klima
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Comenius

Telefon - 0242 / 761 70 87

WEB - https://duriyeduranilkokulu.meb.k12.tr

Adres - GÜNDOĞDU MAH. CUMHURİYET CAD. GÜNDOĞDU DÜRIYE DURAN ILKOKULU NO 45 MANAVGAT / ANTALYA

Öğretim Şekli :Normal Eğitim.

Yerleşim Yeri - Okulumuz Gündoğdu Beldesi Sancak Mahallesinde bulunmaktadır.

Ulaşım Manavgat´a servis bulunmaktadır. Öğretmenlerin çoğunluğu Manavgat´ta ikamet etmektedir. Kendi arabası ile gidip gelen öğretmenler de bulunmaktadır.Bazı öğretmenlerimiz de Gündoğdu Beldesi´nde ikamet etmektedir. Bunun haricinde her 20 dakikada Manavgat-Antalya arası gidiş geliş yapan otobüslerle de ulaşım yapılabilir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Manavgat´a 17 km. Antalya´ya 60 km.uzaklıkta Antalya ile Manavgat arasında bulunmaktadır. Ana yola 500 metre uzaklıktadır.